FACULTATEA DE CONSTRUCȚII TIMIȘOARA
Traian Lalescu 2, Timișoara 300223
+40 (0) 256 404 000
constructii@upt.ro

ÎNMÂNARE DIPLOME

Diplomele de licență și disertație, pentru absolvenții facultății de construcții, promoția 2023, se vor elibera luni, 11 martie 2024, în amfiteatrul Constantin Avram, etajul I, după următorul orar:

Ora Specializarea
LICENȚĂ
9.00 - 9.45 CCIA, CFDP, ICE, ICG
9.45 - 10.45 ACH, ISPM, MTC, INSTALAȚII
MASTER
10.45 - 11.15 CEBI, IPT, ADS, RC, OMSI, DD, OSH, OESISPM

PRECIZĂRI:

Absolvenții cărora li s-au solicitat fotografii pentru diplomă și nu le aduc cu 7 zile înainte de înmânarea programată a diplomelor li se vor putea elibera diplomele după data înmânării.

La înmânarea diplomei, absolvenții trebuie să se prezinte cu actul de identitate (carte de identitate sau pașaport valabile), în original.

Persoanele care au împuternicire notarială, trebuie să o prezinte, împreună cu actul de identitate, în original. Aceasta va fi reținută de către universitate.

Absolvenții care au parcurs integral și au promovat modulul psihopedagogic, vor primi și certificatul de absolvire a modulului psihopedagogic.

Recomandat este să aveți un pix asupra dumneavoastră.

În vederea optimizării procedurii, vă rugăm ca înainte de a vă prezenta pentru ridicarea diplomei să completați, online, Chestionarul absolventului. Timpul estimat de completare este de maxim 2 min.

Cei care nu pot participa la înmânarea diplomelor la datele stabilite, se pot programa după data de 11.03.2024, on-line, la adresa actestudii.upt.ro